Muziek WorkshopWorkshops met muziek

U bent op zoek naar mogelijkheden om een muziek workshop te volgen? Maak dan kennis met Coachingpraktijk De Klankschaal, waar coaching met muziek centraal staat. De coach, Jeannette van Tulder, staat dagelijks voor u klaar en heeft veel ervaring met muziek en de effecten hiervan op lichaam en geest.

Zo kan muziek helpen om bepaalde moeilijke gevoelens een plek te geven, maar dient het ook als middel om compleet tot ontspanning te komen. In de workshop ‘De invloed van muziek op gezondheid/welzijn’ richt ik mij dan ook op de vele functies van muziek. Ook kijk ik hoe u de muziek voor uzelf en/of voor anderen in kunt zetten ter ontspanning, afleiding, herinnering of vermaak. De insteek van deze muziek workshop is dus erg persoonlijk en de workshop wordt dan ook gegeven in kleine groepjes.  

Een interactieve lezing

U kunt ook kiezen voor een lezing, wanneer uw voorkeur uitgaat naar grotere groepen. Zo biedt Jeannette onder andere de lezing ‘De vele functies van muziek’ aan. Tijdens deze interactieve lezing worden ook de vele functies van muziek besproken en leert u meer over de invloed van muziek op uw welzijn. Natuurlijk is de lezing gebaseerd op betrouwbare literatuur. De lezing is niet alleen erg interessant, maar kan ook zeer nuttig zijn. U leert immers om muziek voor uzelf in te zetten als ontspannend of vermakelijk middel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een muziek workshop? Schroom niet om contact op te nemen. U kunt uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier, ik neem dan spoedig contact op. Ook kunt u direct naar de praktijk bellen, u vindt het telefoonnummer op deze website.

   Contact