Training met muziekTraining met muziek

Hartelijk welkom bij Coachingpraktijk De Klankschaal. Ik coach en train met muziek. Zo biedt ik onder andere klankschaalmassage, meditatie, workshops en lezingen aan. Bent u geïnteresseerd in de vele functies van muziek, of wilt u graag weten hoe u muziek kunt inzetten ter ontspanning? Lees dan zeker even verder.

Ontspannen met behulp van muziek

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft trainingen met muziek. Zo ga ik in mijn workshop ‘De invloed van muziek op gezondheid/welzijn’ aan de slag met de vele functies van muziek. Ook wisselen ik ervaringen en favoriete muziekfragmenten uit. Zo leert u hoe u muziek in kunt zetten ter ontspanning, herinnering of vermaak. U zult leren om muziek in uw dagelijks leven te gebruiken als hulpmiddel om beter te ontspannen. Deze workshop heeft dus een persoonlijke insteek. U kunt er ook voor kiezen om een interactieve lezing bij te wonen.

Heeft u interesse in een training met muziek? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor één van de interactieve workshops. Deze worden in kleine groepen gegeven, zodat er ruimte is voor een persoonlijke insteek. Daarnaast kunt u in mijn praktijk ook terecht voor een klankschaalmassage en een klankschaalconcert. Dit zal u helpen om compleet te ontspannen! Ontdek nu zelf de vele voordelige effecten van muziek en schrijf u in voor een workshop of andere activiteit. Heeft u nog vragen? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op de website.