Leer meer over de invloed van muziekInvloed van Muziek

De invloed van muziek is vaak veel groter dan u wellicht denkt. Hier vertel ik, Jeannette van Tulder, u graag meer over tijdens een interactieve workshop. Voor meer informatie over deze en andere workshops, raad ik u aan om eens rond te kijken op mijn website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen, ik sta u graag te woord.

Inzicht in de functies van muziek

Tijdens de workshop ‘De invloed van muziek op gezondheid/welzijn’ ga ik samen met u actief aan de slag met de vele functies van muziek. Allereerst worden er ervaringen uitgewisseld en favoriete muziekfragmenten uitgewisseld. Deze worden vervolgens  en koppelen aan de muziek en de vele functies die het heeft. U zult al snel meer inzicht krijgen in de vele functies van muziek. Ook leert u om muziek in te zetten ter ontspanning of afleiding. Dit kan u erg helpen om meer rust en ontspanning te creëren in het dagelijks leven.

Deze workshop heeft een vrij persoonlijke insteek en wordt dus gegeven in kleine groepen van maximaal acht deelnemers. Bent u erg enthousiast maar gaat u liever voor een meer algemene insteek? Wellicht is mijn lezing dan iets voor u! Ook tijdens de lezing worden de verschillende functies van muziek behandeld. Ondanks het feit dat de lezing op grotere groepen is gericht, kunt u rekenen op veel interactie.

Contact

Kortom, wilt u meer weten over de invloed van muziek op uw welzijn? Dan laat ik u graag kennis maken met mijn workshops en lezingen! Neem contact op om direct een reservering te plaatsen. Ook kan ik dan eventueel uw vragen beantwoorden. U vindt mijn contactgegevens op de website.

   Contact