Coaching Emmeloord

Coaching met muziek in Emmeloord

Welkom bij Coachingpraktijk De Klankschaal. U kunt hier terecht voor coaching met muziek in Emmeloord. Veel mensen kunnen baat hebben bij muziek en de effecten hiervan. Heeft u bijvoorbeeld onlangs een dierbare verloren of gaat u om andere redenen door een moeilijke tijd? Ik kan u helpen om pijnlijke gevoelens een plaats te geven.

Wat houdt het in?

De muziekcoaching in Emmeloord wordt gegeven door Jeannette van Tulder. De werkwijze wordt uiteraard compleet aangepast op u als persoon. Zo kan ik onder andere aan de slag met ademhalingsoefeningen, stem, muziek en klankschaalmassage. Een klankschaalmassage zal u helpen om beter te kunnen ontspannen. U neemt plaats op de behandeltafel en er worden één of meerdere klankschalen op het lichaam geplaatst, welke vervolgens rustig worden bespeeld. Hierbij ontstaat een harmonieuze samenklank, waardoor er een gevoel van rust ontstaat. U zult al snel merken dat zowel lichaam als geest even verlicht worden.

In plaats van de individuele coaching in Emmeloord, kunt u ook kiezen voor een workshop. Zo biedt deze praktijk bijvoorbeeld de workshop ‘De invloed van muziek op gezondheid/welzijn aan’. U krijgt dankzij deze workshop meer inzicht in de vele functies van muziek en leert hoe u dit in kunt zetten ter ontspanning, herinnering of vermaak. Deze workshop wordt gegeven voor minimaal vier personen en maximaal acht personen.

Gedurende de coaching in Emmeloord staan uw persoonlijke behoeften centraal en gaat u samen met mij werken aan uw doelen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Schroom niet om contact op te nemen.

   Contact